Onze

Praktijk

Onze missie

Mensen uit Maarn, Maarsbergen en omgeving ondersteunen in hun wens om gezond en vitaal te worden en te blijven.

Onze visie

Graag bewegen we met u mee op weg naar herstel. Voor de een betekent dit wedstrijdklaar worden na een slepende blessure. Voor de ander zit het verschil in het kleine, dat zo veelbetekenend kan zijn. Neem die 86-jarige dame, die na weken trainen haar knie 10 graden verder kan buigen, waardoor ze weer op de fiets boodschappen kan doen en haar onafhankelijkheid terug heeft. Om deze grotere kwaliteit van leven is het ons altijd te doen. Of u nu bij ons komt voor revalidatie of preventie.

F.A.Q.

U heeft een afspraak gemaakt en komt al dan niet voor het eerst in onze praktijk. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft.

Staat uw vraag er niet bij, stel hem dan hieronder of bel ons gerust.

Kan ik behandeld worden?

Bent u benieuwd of u behandeld kunt worden? Een telefoontje naar onze praktijk is voldoende, dan kijken wij het voor u na.

Wat gebeurt er als eerste?

De therapeut komt u uit de wachtkamer ophalen. Voordat we met een behandeling starten, willen we precies weten wat uw klachten zijn. Daarom beginnen we het traject altijd met een intakegesprek. De therapeut stelt u vragen aan de hand van uw klachten. Hij of zij probeert uit te zoeken waarom de klachten aanhouden. Op basis van deze uitkomsten kan de therapeut een passend behandelplan maken. Een intakegesprek duurt ongeveer een half uur.

Wat moet ik meenemen?

Tijdens het eerste bezoek dient u een legitimatie mee te nemen en, als u die heeft, een verwijzing. Wij raden aan een handdoek mee te nemen.

Moet ik een verwijsbrief meenemen?

Sinds 2016 is dit niet meer verplicht. U kunt gewoon zonder verwijzing een afspraak maken. Als de therapeut het nodig vindt zal hij, als u dit goed vindt, contact opnemen met uw huisarts of specialist.

Kan ik zelf mijn therapeut kiezen?

Geen enkel probleem. Wij willen graag aan uw wensen voldoen. Ook als u liever door een vrouw behandeld wilt worden, kunt u dit aangeven. En mocht het niet klikken tussen u en uw therapeut, aarzel dan niet om dit bespreekbaar te maken en om een andere fysiotherapeut te verzoeken.

Zijn er praktijkregels?

Wij hanteren inderdaad een aantal praktijkregels. U kunt hier ons huisregelement lezen.

Krijg ik de behandelingen vergoed?

Fysiotherapie wordt in sommige gevallen gedekt door de basisverzekering, bijvoorbeeld als u jonger bent dan 18 jaar bijvoorbeeld of wanneer u een chronische aandoening heeft. Een aanvullende verzekering is vrijwel altijd noodzakelijk. Als u die niet heeft, proberen wij in overleg met u een passende oplossing te vinden.

Contact

Telefoon

Adres

Sportlaan 11
3951 CG, Maarn

}

Open ma - di - do

8.00 - 21.30 uur

}

Open woensdag en vrijdag

8.00 - 18.00 uur

}

Open zaterdag

8.00 - 12.00 uur

Vacatures