Wie last heeft van voetklachten, zal het beamen: een goed functionerend stel voeten is een zegen. Fysiotherapeute en register-podologe Marry de Vries van Podovisie behandelt mensen met voetklachten of klachten aan het bewegingsapparaat, die zijn ontstaan door een afwijkend functioneren van de voeten. Al heel wat mensen heeft zij weer op het goede been gezet de afgelopen 33 jaar.

Werkwijze

Nieuwe patiënten worden langs de meetlat gelegd tijdens een onderzoek van een uur: een ganganalyse, functieonderzoek van de voet, enkel, knie en heup, een podobaroscoop, een podoscan en een blauwdruk passeren hierbij de revue.

Marry werkt nauw samen met huisartsen, (kinder)fysiotherapeuten, pedicures en een orthopodo-labaratorium. Hier laat zij eventueel benodigde podologische zolen of ortheses gemaakt, die corrigerend, maar ook druk-ontlastend werken. Likdoorns, hamer- en klauwtenen behandelt zij niet alleen met inlay’s (inlegzolen), maar ook met ortheses. De podoloog komt desgewenst ook aan huis.

Verwijzing

U kunt op eigen initiatief naar de podoloog toe. Of een verwijzing nodig is, hangt af van de polisvoorwaarden van de zorgverzekeraar. Een vergoeding valt altijd onder de aanvullende verzekering.

Vraag stellen of afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen voor Marry, dan kunt u bellen naar 06-27858635 of neem een kijkje op haar website.