Wij begrijpen heel goed hoe prettig het is om uw werk te kunnen doen zonder pijn en beperkingen. Is dit niet geval, dan staat de arbeidsfysiotherapeut u graag deskundig bij. In onze praktijk heeft Marion Verberne zich gespecialiseerd in lichamelijke klachten en aandoeningen, die zijn ontstaan door werk of die u beperken in het uitoefenen van uw beroep.

Wat kan de arbeidsfysiotherapeut voor u betekenen? Zij…  

 

  • behandelt, traint en begeleidt individuele werknemers;
  • ondersteunt werknemers met tijdelijke of blijvende lichamelijke klachten bij hun re-integratie;
  • werkt hierbij wanneer gewenst nauw samen met de bedrijfsarts;
  • kan een instructietraining op de werkplek geven;
  • verricht waar nodig werkplekonderzoek om daarna met een ergonomisch optimaal advies te komen;
  • zet zich bovenal samen met u in, zodat u uw werk op een zo prettig mogelijke manier kunt uitvoeren.

 

Werkwijze

Om de arbeidsrelevante klacht te beoordelen, nodigen we u uit voor een intake. Tijdens dit gesprek maken we een analyse van uw functie en de daarbij behorende handelingen. Ook komen zaken als werkhouding, werkplek, werktaken, werkduur en werkorganisatie aan de orde. Hieruit vloeit een plan van aanpak voort: een die de juiste voorwaarden schept voor uw herstel.

Zoals u gewend bent bij Fysiotherapie Maarn-Maarsbergen levert u hieraan zelf een grote bijdrage.

Contact

Wilt u een afspraak maken met Marion of haar een vraag stellen, dan kunt u bellen naar (0343)-441690. Zij werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ook kunt u Marion een e-mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..